Nuttige links

MIVB

Alle informatie over de diensten van de MIVB in verband met persoonlijke begeleiding van personen met een beperkte mobiliteit is terug te vinden op de website van de MIVB.
Meer info: mivb.be

Collectif Accessibilité Wallonie-Bruxelles

Het Collectif Accessibilité Wallonie-Bruxelles - CAWaB - is een feitelijke vereniging samengesteld uit vzw's die op een of andere manier betrokken zijn bij de toegankelijkheidsproblematiek van personen met een beperkte mobiliteit. Het is de bevoorrechte gesprekspartner van Brussel Mobiliteit voor alles wat op het vlak van openbare ruimte en openbaar vervoer samenhangt met de handicapproblematiek. Het CAWaB neemt met name actief deel aan de vergaderingen van de afdelingen PBM's en Actieve Modi van de Gewestelijke Mobiliteitscommissie.

Meer info: cawab.be

Handy Brussels

Voor informatie over de toegankelijkheid van de hotels, restaurants, commerciële centra, sportcentra en recreatiecentra in Brussel kunt terecht op de website Handy Brussels, de toeristische gids voor reizigers met een beperkte mobiliteit. Ook de openbare parkings en toiletten die toegankelijk zijn voor PBM, worden vermeld.
Meer info:  Handy.brussels