1. Brussel met de trein

  1. Brusselse treinstations
  2. Intermodaliteit
  3. Naar de luchthavens
  4. S trein
  5. Toegankelijkheid PBM's
  6. De treinen in realtime

Laatst bijgewerkt op 9 november 2012

De treinen in realtime

Om je te helpen je reis nog beter voor te bereiden, biedt de NMBS vanaf nu de mogelijkheid je reis te plannen met realtime info!

Naast informatie over verwachte vertragingen, worden ook alternatieve routes voorgesteld. Zo ben je altijd zeker om op de snelste manier je bestemming te bereiken!

 

Raadpleeg de realtime dienstregeling via:

De online reisplanner: plan je reis van deur tot deur met realtime reisinformatie. Verwachte vertragingen en afgeschafte treinen worden in je aanvraag verwerkt. Bij grote vertragingen of niet verzekerde aansluitingen wordt een alternatieve route aangeboden.

Treinen bij vertrek / aankomst: bekijk de realtime vertrek- en aankomsttijden van de treinen in een bepaald station.

Widget/gadgets: activeer een gadget op je persoonlijke pagina en blijf op de hoogte van realtime informatie op je reisroute. De widgets zijn beschikbaar via iGoogle, Yahoo en Windows live.

SMS 2828: ontvang realtime dienstregelingen per sms. Iedereen kan zich op deze betalende dienst inschrijven.

My Train Info: je neemt vaak dezelfde trein en je zou graag voor het vertrek op de hoogte gebracht worden indien er zich een probleem voordoet met je trein? Via deze gratis dienst brengt de NMBS je per sms en/of via een gadget op my.live.com in realtime op de hoogte.

 

Meer info: nmbs.be

Realized by means of Brussels UrbIS®©